Més de 200 alumnes prenen part des d'avui als tallers de Dansa Sant Cugat


  • Comparteix:

Més de 200 persones participen aquesta setmana als diferents tallers de Dansa Sant Cugat. Durant 5 dies, diferents espais de la ciutat com ara el Teatre Auditori, el Poliesportiu o l'escola de dansa Laura Esteve, acullen les classes de les diferents disciplines artístiques entre les quals destaca com a novetat la dansa oriental i el taller de massatge.

De moment, les incripcions de Dansa Sant Cugat ja han igualat les xifres de l'any anterior, però s'espera passar dels 200 i arribar als 230 o 240 participants. I és que tal i com explica la directora d'aquest estage de dansa, Anna Sànchez, al llarg del primer dia sempre hi ha inscripcions de darrera hora.

Alumnes

És el tercer any que m'apunto i faré modern jazz i contemporani. Està molt bé, aprens molt i estan molt bé les classes i els llocs"


Aquest és el tercer any que es fa Dansa Sant Cugat i enguany són més de deu les propostes de cursos i tallers. Entre les més sol·licitades hi ha la dansa contemporània, tot i que els balls africans o el hip hop també tenen molt bona rebuda.



Pel que fa a la procedència dels assistents al curs, destaca un gran nombre d'estrangers, la majoria francesos o alemanys. Aquest any però, ha pujat una mica el nombre de persones d'aquí que prenen part en aquest stage.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.