George Clooney, protagonista de la cartellera amb 'El Americano'


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'El Americano'

Fotograma de la pel·lícula 'El Americano'

George Clooney retorna a les pantalles amb 'El Americano', una adaptació de la novel·la 'Un caballero muy reservado', de Martin Both. El film, dirigit per Anton Corbijn, mostra la vida d'un assassí a sou que, decidit a retirar-se, s'enfronta a la seva última missió en un poble d'Itàlia. La cartella del cap de setmana dels cinemes santcugatencs es completa amb 'Step Up 3', la tercera entrega de la saga de pel·lícules marcades per la música i el ball. Cinesa també estrena 'Ramona y su hermana', un film infantil que mostra les aventures d'una nena amb una imaginació desbordant.

Ambientada en una vila italiana, 'El Americano' narra l'última missió de Jack (George Clooney), un autèntic mestre entre assassins. Decidit a retirar-se de la seva cruel feina, Jack es trasllada a Itàlia per completar la que serà la seva darrera missió, vinculada a la fabricació d'una arma. Retirar-se, però, no li serà fàcil.

El ritme intens dels balls, als barris de Nova York, són l'eix central de la tercera entrega de 'Step Up', que es presenta en format 3D. Luke, Natalie y Moose formen part d'un grup de talentosos ballarins de carrer, però les seves vides canviaran en participar al campionat mundial de hip hop.

Cinesa també estrena 'Ramona y su hermana', una pel·lícula per als més petits de la casa, basada en els clàssics infantils de Beverly Cleary. El film narra les aventures d'una entremaliada nena propensa als accidents que haurà d'ajudar a salvar la casa de la seva família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.