Gonzalo Rubalcaba, al Teatre-Auditori en el marc del Festival Internacional de Jazz de Barcelona


  • Comparteix:

Gonzalo Rubalcaba durant una actuació

Gonzalo Rubalcaba durant una actuació

El pianista cubà Gonzalo Rubalcaba actuarà al Teatre-Auditori, dins del marc del 42 VollDamm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Vinculada a aquesta actuació, l'equipament municipal també acollirà el concert de Javier Colina-Antonio Serrano Quartet. Els concerts s'oferiran els dos primers caps de setmana de novembre.

Enguany, el Teatre-Auditori col·labora per cinquena vegada amb el VollDam Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb una programació en què destaquen noms com Sonny Rollins, Chick Corea, Jamie Cullum i Fanfarlo. L'equipament municipal acollirà l'espectacle del músic Gonzalo Rubalcaba, que debutarà al Festival el segon cap de setmana de novembre.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica què aporta el festival a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Pep Tugues

Fa cinc anys que col·laborem amb el Festival. Ens beneficia perquè ens aporta una programació més atractiva i visitants de fora de la ciutat.









Vinculat a l'actuació de Rubalcaba, el Teatre-Auditori també oferirà el concert de Javier Colina-Antonio Serrano Quartet, el primer divendres de novembre.

Des de fa uns anys, el Teatre-Auditori, sota el segell del Festival Internacional de Jazz, aposta per donar a conèixer els joves talents del panorama musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.