Jordi Robirosa i Víctor Alexandre treballen en dos nous llibres


  • Comparteix:

Els periodistes santcugatencs Víctor Alexandre i Jordi Robirosa preparen nous llibres, segons han anunciat els dos autors aquest divendres en el marc del programa especial de Cugat ràdio (91.5 FM) de la Setmana del Llibre en Català. Robirosa està ultimant una obra similar a la que ja va publicar, 'A prop de les estrelles de l'NBA', però d'àmbit europeu. Alexandre, de la seva banda, treballa en una novel·la que té com a eix temàtic les curses de braus.

El periodista Jordi Robirosa ha explicat a Cugat.cat que el llibre tindrà anècdotes i aprofundirà en alguns temes determinats.

Jordi Robirosa

És similar al llibre de l'NBA. Explico anècdotes del bàsquet europeu i aprofundeixo en alguns temes.


Robirosa també està treballant en la publicació d'un llibre de viatges, arran de les seves experiències en els desplaçaments que ha fet per retransmetre partits de bàsquet. 'Explicar les coses com són', ha dit, i aprofundir en els aspectes més 'humans'. Sèrbia, Detroit o Los Àngeles seran alguns dels punts del full de ruta que seguirà l'obra.

L'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre, de la seva banda, ha afirmat a Cugat.cat que també està treballant en una obra nova, que tractarà sobre el món dels braus. Alexandre ha explicat que va començar a treballar-hi després de la polèmica viscuda fa uns mesos amb la prohibició de les curses de braus al Parlament.

Víctor Alexandre

És una obra de ficció, que barrejarà la novel·la i el teatre. Parla sobre el món dels braus.






Durant el matí d'aquest divendres, la Setmana del Llibre en Català s'ha omplert dels nens i nenes tot i la pluja que ha fet acte de presència a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.