Sant Cugat recorda el pintor Antoni Solivelles amb una exposició de la seva obra a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Sant Cugat ha homenatjat el pintor Antoni Solivelles amb l'exposició 'Surto a pintar, fins després', que commemora la frase que deia l'artista quan sortia a treballar pels carrers de la ciutat. La quarantena de quadres exposats, tots ells olis sobre tela, són un recull de l'època més destacada de la seva trajectòria, quan va deixar l'estudi per començar a pintar exteriors. La mostra es pot visitar a la Casa de Cultura fins el segon divendres d'octubre.

Més d'una seixantena de persones han assistit aquest dimarts a la inauguració de l'exposició que els fills d'Antoni Solivelles han muntat per retre homenatge al seu pare i finalitzar el projecte que l'artista no va poder fer en vida.

Un dels fills del pintor, Sergi Solivelles, explica l'essència dels quadres exposats.

Sergi Solivelles

Les obres mostren el seu període més interessant, el trencament entre l'estudi i sortir al carrer, un pas que va condicionar la seva obra.



El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, també ha estat present a la mostra i ha destacat el talent de l'artista santcugatenc Antoni Solivelles.

Xavier Escura

Va ser un gran pintor, va passar desapercebut perquè va ser un talent que va sorgir tard. A més, els seus quadres són una documentació del Sant Cugat d'abans.






L'exposició 'Surto a pintar, fins després' commemora la trajectòria del pintor santcugatenc Antoni Solivelles, mort des de fa tres anys. La mostra es pot visitar a la Casa de Cultura fins el segon divendres d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.