Tret de sortida de la Mostra Internacional de Curtmetratges de Sant Cugat


Temes relacionats

Dani Codorniu: 'El curmatratge infantil i la secció filmoteca, dedicada al patrimoni, seran unes de les principals novetats' ( 5/ago/10)

Comencen quatre nits de curtmetratges a la plaça de l'Om ( 6/jul/09)


  • Comparteix:

Sant Cugat inaugura aquest dijous al vespre la 10a mostra de curtmetratges de la ciutat. Aquest any, la iniciativa estrena ubicació i incorpora una nova secció on es projectaran propostes destinades als infants de la ciutat. En la secció Filmoteca, el patrimoni històric de la ciutat tindrà un gran protagonisme, ja que es projectaran imatges inèdites de la ciutat dels anys 20. Aquest material visual és el més antic del què es disposa.

La iniciativa, promoguda per 'Curts i Més' i amb el suport de l'Ajuntament, triplica enguany l'oferta audiovisual, i deixa l'inici d'estiu per traslladar-se a finals de setembre per atraure més públic. La mostra també se situarà a la plaça del Rei en lloc de la plaça de l'Om com en edicions anteriors. Tot i això, la secció infantil es farà a la Casa de Cultura, equipament on va començar la mostra fa 10 anys.

La proposta manté les seccions clàssiques Filmoteca, Escoles i Autors i continua posant l'accent en produccions asiàtiques i llatinoamericanes. El president de l'entitat organitzadora, Daniel Codorniu, destaca la varietat del programa amb la nova secció infantil.

Daniel Codorniu

Per primera vegada fem la secció infantil. Tenim una varietat de continguts molt interessant.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, considera que la mostra dóna continuïtat a la proposta cultural de la ciutat que va arrancar la setmana passada amb la Setmana del Llibre en Català. L'escoltem.

Xavier Escura

La secció infantil donarà continuïtat a una programació cultural que comença amb la Setmana del Llibre en Català.


La mostra s'allargarà fins diumenge. La primera projecció serà de la secció Filmoteca a un quart de nou del vespre, on es projectaran imatges històriques de la ciutat. La secció Escoles tancarà la primera jornada amb una retrospectiva de l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). La resta començaran a les sis de la tarda amb les propostes infantils a la Casa de Cultura i a les vuit les sessions es traslladen a la plaça del Rei fins la mitjanit, amb una pausa per sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.