Mig miler de persones gaudeixen del primer espectacle a l'aire lliure de Dansa Sant Cugat


  • Comparteix:

Una mostra de les coreografies dels ballarins de nivell avançat

Una mostra de les coreografies dels ballarins de nivell avançat

Mig miler de persones han assistit al primer espectacle a l'aire lliure que ofereix el programa de Dansa Sant Cugat. Els alumnes han interpretat diferents peces curtes de cadascuna de les matèries del curs a la plaça Octavià. El mateix recinte serà l'escenari demà de l'acte de cloenda del curs amb una performance de dansa contemporània i hip-hop.

Com cada any, la dansa contemporània s'ha erigit com la disciplina més participada del curs. De ben aprop la segueixen el hip-hop, el flamenc i la dansa clàssica. En total són 10, les matèries que s'imparteixen a les classes, que compten amb una mitja de 25 a 75 alumnes. Una de les organitzadores d'aquesta iniciativa, Anna Sànchez, recorda que el principal objectiu de Dansa Sant Cugat és difondre la dansa i fer-la atractiva als ulls de tothom.

Anna Sànchez

El nostre primer objectiu sempre ha sigut difondre la dansa, donar-la a conèixer i fer veure a tothom que és una cosa fàcil, bonica i atractiva


Una de les novetats d'enguany, el taller de massatge, ha tingut un gran èxit, a l'igual que les danses orientals. El curs Dansa Sant Cugat es tanca demà a les 9 de la nit amb una mostra de dansa de coreografies de contemporani i hip-hop a la plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.