Sant Cugat acull la Tercera edició del Curs de Lied

El curs va acabar dimarts amb un concert.

Cultura

Publicat el 31/jul/03 per Ester

Un total de 18 músics han pres part en la vuitena edició del curs de Lied que organitzen les Joventuts Muscials de Sant Cugat, les d'Espanya, i l'ajuntament de la nostra ciutat. El curs, que se celebra per tercer any a Sant Cugat, ha finalitzat amb un concert de cloenda a càrrec dels alumnes.

Durant 5 dies, 9 duets, formats per un cantant i un pianista, han perfeccionat els seus coneixements d'aquest gènere musical típic alemany.
Els progressos dels joves alumnes es van fer evidents en el concert de cloenda, celebrat a l'Escola Municipal de Música. Així ho assegura la representant de l'organització, Stefani Pick.

Stefani Pick

"això forma part del curs, sempre tenen la situació d'un concert final, i es nota molt. Els alumnes mai estan tan concentrats a les classes com en un concert".


El concert de clausura va servir també per entregar els dos premis que cada any atorga l'organització, un per al duet més ben preparat i l'altre per una parella jove però amb molta empenta.

Stefani Pick

el premi concert és per un duet que està llest per actuar pel seu compte, i l'altre premni és per un duet molt jove però amb molta empenta i possibilitats. Els hi paguem el curs de l'any que ve"


Aquest era el tercer any que el curs de lied es celebra a la nostra ciutat, i sembla que per l'any que ve, la voluntat és repetir l'escenari de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.