La 10a Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat arrenca amb l'objectiu d'arribar a públic de totes les edats


  • Comparteix:

La 10a Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat ha donat el tret de sortida aquest dijous amb la intenció d'acostar aquest gènere fílmic a públic de totes les edats. Per aconseguir-ho, l'edició d'enguany ha triplicat la seva oferta i ofereix una secció infantil i una sobre films asiàtics. Un curtmetratge amb imatges de Sant Cugat als anys 20 ha servit per inaugurar la mostra, que tindrà lloc a la plaça del Rei i a la Casa de Cultura fins aquest diumenge.

L'edició d'enguany, organitzada per l'entitat 'Curts i més', vol arribar a tots els públics, i per això ofereix des de films amb imatges del segle passat fins a projeccions per als més petits i curtmetratges fets a l'Àsia. La secció infantil, que tindrà lloc a la Casa de Cultura, projectarà audiovisuals d'animació com 'Les Tres Bessones' i 'Lola & Virgínia'. D'altra banda, la mostra també emetrà documentals amb imatges històriques de Sant Cugat, amb la intenció d'arribar al públic de la tercera edat. A més, el cicle oferirà una secció d'autors que projectarà curtmetratges dels directors Álex de la Iglesia i Javier Fesser, entre d'altres.

El president de 'Curts i més', Daniel Codorniu, ha explicat per què s'ha triplicat l'oferta de la mostra d'enguany. Són declaracions a Cugat.cat.

Daniel Codorniu

Aquest any hem triplicat la programació perquè volem arribar al públic que no consumeix aquest tipus d'audiovisuals.



La mostra posarà punt final aquest diumenge amb la projecció dels curtmetratges 'Laila', de la santcugatenca Sílvia Munt, i 'Shinobi Soul', de Sergi Subirà, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.