'Avatar' torna a les cartelleres de Sant Cugat


  • Comparteix:

'Avatar' torna a les cartalleres de Sant Cugat només en 3D

'Avatar' torna a les cartalleres de Sant Cugat només en 3D

La pel·lícula en tres dimensions de James Cameron, 'Avatar', torna als cinemes Cinesa i Yelmo de la ciutat en una edició especial, juntament amb la història coprotagonitzada per Javier Bardem i Julia Roberts, 'Come, reza, ama'. Per la seva part, al complex Yelmo, també es podrà veure el film d'animació 'Astroboy' i la comèdia espanyola protagonitzada per Santiago Segura 'El gran Vázquez'.

'Avatar' presenta una edició especial, després de gairebé un any de la seva estrena, que conté 8 minuts d'escenes inèdites. El film només es podrà veure en cinemes 3D. Julia Robert torna també a la gran pantalla compartint protagonisme amb l'actor espanyol Javier Bardem, en una comèdia dramàtica basada en les memòries d'Elizabeth Gilbert.

Les estrenes, aquesta setmana, no s'obliden dels menuts de la casa. 'Astroboy' és una pel·lícula basada en el magna d'Osamu Tezuca i narra la història d'un nen robot que viu en una ciutat que flota en l'aire. I finalment, la cartellera destaca la nota espanyola de la setmana, que la posa 'El gran Vázquez', una comèdia protagonitzada per Santiago Segura que explica la biografia del còmic Manuel Vázquez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.