Professors i alumnes dels tallers de teatre Sílvia Servan surten al carrer


  • Comparteix:

Els tallers de teatre Sílvia Servan, del Teatre la Unió, han arrencat aquest dissabte donant-se a conèixer a la ciutadania. Professors i alumnes han sortit a les places de Lluís Millet, de Quatre Cantons i d'Octavià per mostrar les seves dots teatrals amb un espectacle urbà.

Els professors dels tallers han ofert, amb la col·laboració dels seus alumnes, un petit espectacle a tothom que s'ha volgut acostar a mirar. Han cantat, recitat i ballat en aquesta divertita i dinàmica representació.

El professor dels tallers Roger Casadellà ha explicat quin és l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Roger Casadellà

L'objectiu era sortir al carrer i que la gent ens conegués, fer teatre amb els professosrs i compartir-ho amb els alumnes.


Els tallers busquen ser una escola de teatre i muntar espectacles, en funció del que cada grup d'alumnes pot oferir. Els cursos, que segueixen fent-se a l'escenari del Teatre la Unió, tracten diferents disciplines com el gest, la dicció i la màscara.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si voleu saber més coses sobre els tallers de teatre Sílvia Servan podeu fer-ho a la web: http://www.tallersdeteatre.org

Roger Casadellà i Pallicera. Enviat el 27/set/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.