Dansa Sant Cugat es consolida com l'stage de Dansa més important de Catalunya


  • Comparteix:

Una de les actuacions del cicle de Dansa a Sant Cugat

Una de les actuacions del cicle de Dansa a Sant Cugat

L'èxit de la tercera edició de Dansa Sant Cugat ha consolidat, de forma definitiva, aquest curs que ha rebut una assistència de 230 persones. Els organitzadors ha remarcat el caràcter internacional de l'estage, que l'any vinent acollirà la participació d'alguna figura de renom de la dansa catalana.

Les espectatives per aquest any s'han superat i amb escreix. Dels 200 participants que va tenir l'any passat Dansa Sant Cugat, aquest any s'ha arribat als 235. Aquesta xifra ha estat valorada molt positivament pels organitzadors de Dansa Sant Cugat, que veuen aquesta tercera edició com l'any de consolidació d'aquesta iniciativa. Ho explica un dels responsables, Jordi Rosés.

Jordi Rosés

Aquest ha estat realment la consolidació de Dansa Sant Cugat. Pensem que ja s'ha convertit en un punt de referència per a una determinada gent. Un exemple és que teníem gent becada a França que havien guanyat com a premi venir a l'estage de dansa a Sant Cugat"


Després de l'èxit d'aquest any, els projectes per l'any que ve passen per arribar als 300 participants, portar una figura destacada del panorama de la dansa contemporània catalana i poder tenir música en viu en algunes classes.

Jordi Rosés

una és arribar als 300 participants i plantar-nos, portar una figura destacada de la dansa contemporània catalana i poder tenir música en viu"


D'altra banda, des de Vàrium, centre organitzador d'aquesta iniciativa, també han destacat la procedència dels participants, que en més d'un 30 per cent eren de fora de l'Estat Espanyol, fet que demostra que realment és un estage internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.