'Buried', 'Machete', 'Híncame el diente' i 'Siempre a mi lado' principals estrenes aquesta setmana als cinemes de la ciutat

Cartell promocional del film espanyol 'Buried'

Cultura

Publicat el 1/oct/10 per Redacció

Els santcugatencs podran veure aquesta setmana quatre estrenes cinematogràfiques als cinemes de la ciutat. 'Siempre a mi lado', del protagonista de 'High school musical', Zac Efron, és un del principals films que acullen aquesta setmana el complex Yelmo i Cinesa. La nota humorística de la cartellera cinematogràfica la posarà aquesta setmana la paròdia de Crepúsulo, 'Híncame el diente', dels creadors de 'Epic Movie'.

Ubicada a Estat Units ens arriba el film 'Machete'. Un mexicà busca venjança pels carrers de l'estat nordamericà de Texas, on trobarà diferents còmplices per poder ajustar els comptes entre tots aquells que el van trair. Entre els aliats Robert de Niro i Jessica Alba.

La proposta espanyola d'estrena és 'Buried' un drama del director Rodrígo Cortés. Paul Conroy és un transportista que en un dels seus viatges es desperta enterrat dins un taüt i haurà de sobreviure durant 90 minuts, només amb una espelma, un ganivet i un telèfon mòbil.