El públic ovaciona 'El llac dels Cignes' en la seva estrena al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Sant Cugat acull l'estrena a Catalunya del muntatge 'El llac dels cignes' ( 1/oct/10)


  • Comparteix:

Moment de la funció de divendres

Moment de la funció de divendres

Un Teatre-Auditori ple a vessar aquest divendres ha ovacionat el muntatge 'El llac dels cignes' de la companyia Corella Ballet amb música de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. L'escenografia, de 4.000 metres quadrats, ha deixat bocabadat un públic que ha premiat el muntatge amb forts aplaudiments. L'espectacle, que també inclou audiovisuals de la Fura dels Baus, ha exhaurit les entrades de dues de les tres representacions que faran a la ciutat. Mira l'espectacle a Cugat tv

Els assistents a la funció han pogut gaudir de l'actuació del ballarí, coreògraf i director de l'espectacle, Ángel Corella, ja que la resta de dies no pujarà a l'escenari. Corella ha explicat a Cugat.cat quins són els motius que l'han dut a no actuar els tres dies.

Ángel Corella

L'exigència d'aquest espectacle fa impossible repetir 3 dies. A més, cal donar oportunitats a joves ballarins.


Els espectadors han estat testimonis d'una de les obres més representatives del repertori del Ballet Clàssic amb música de Tchaikovsky dirigida per Josep Ferré. El material audiovisual i una reducció de la partitura original han estat alguns dels elements que han aportat una mirada renovada a aquest clàssic. El seu objectiu és, segons el propi Corella, apropar la dansa a tots els públics i obrir, d'aquesta manera, el món clàssic als més joves. De fet, a hores d'ara la companyia del ballarí és l'única de l'estat espanyol especialitzada en dansa clàssica.

Amb 'El llac dels Cignes' Corella Ballet s'ha convertit en la primera companyia de l'estat espanyol en portar dalt l'escenari aquesta producció després de 20 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.