La biennal arriba avui a Les Olives


  • Comparteix:

La tretzena biennal d'art contemporani organitzada per Canals Galeria d'art i l'Ajuntament arriba avui al Baix Empordà després d'aconseguir un gran èxit de públic durant la seva estada a Lleida. Precisament aquest fet ha provocat que el proper mes de setembre es comencin a posar les bases d'una nova mostra artística itinerant.

Després que la biennal d'art contemporani s'inaugurés a Sant Cugat el mes de maig de l'any passat, ha visitat més de dotze ciutats mostrant alguna de les tendències més representatives de joves artistes catalans. Al seu pas per terres de Lleida, l'exposició ha assolit tots els seus propòsits, tal com explica un dels promotors de la iniciativa, Josep Canals.

Josep Canals

La valoració global és que s'estan complint tots els objectius que teníem marcats que eren apropar el més nou del nostre art, que representa la catalunya culta, a tot el país. S'està complint mes a mes.


D'aquesta manera, la bona marxa de l'art a Sant Cugat no s'acabarà aquí, com diu el mateix Canals.

Josep Canals

La propera biennal ja està a l'olla, el setembre acabem de perfilar les bases i a principis d'octubre surten les convocatòries per a la biennal del 2004.


Demà, l'exposició arribarà al municipi de Les Olives, situat al Baix Empordà, on els organitzadors esperen repetir l'èxit aconseguit fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.