Una d'animació, un thriller i un toc de romanticisme, principals estrenes als cinemes santcugatencs


  • Comparteix:

Moment de la pel·lícula 3D Gru. Mi villano favorito

Moment de la pel·lícula 3D Gru. Mi villano favorito

La pel·lícula d'animació 3D Gru, Mi villano favorito, amb les veus espanyoles de Florentino Fernández i Ana de Armas, i Wall Street 2: El dinero nunca duerme amb el retorn de Michael Douglas a la gran pantalla són les estrenes més destacades a les cartelleres dels dos cinemes santcugatencs. A Yelmociplex, al centre comercial, a més, també estrenen la comèdia romàntica Cartas a Julieta.

A 3D Gru. Mi villano Favorito Florentino Fernández dóna veu al dolent més divertit del món i Ana de Armas, coneguda pel seu paper a la sèrie El internado, donarà vida a una nena que s'enfronta a aquest personatge 'malvat'. Gru és un súper malvat que s'enorgulleix d'anar molestant congelant a la gent per allà no va. Viu de les seves malifetes feliç, fins que un dia, haurà de fer-se càrrec de tres nenes, que podrien posar en perill el seu malvat i terrible pla de robar la lluna.

Molt diferent és l'altra estrena de la setmana. Wal Street 2: el dinero nunca duerme suposa el retorn de l'oscaritzat Michael Dougal que en aquesta segona part del film serà el mentor de Shia LaBeouf en una pel·lícula d'Oliver Stone. Douglas torna a interpretar a Gordon Gekko que acaba de sortir de la presó i l'únic que desitja és viure allunyat del món de les finances. Però quan la parella de la seva filla, un jove brooker d'èxit, li demana ajuda per vengar-se d'un inversos que el va traicionar, tornarà a la primera fila de Wall Street.

Aquest cap de setmana també hi ha butaques pels amants de les comèdies romàntiques i de l'actriu Amanda Seyfried, coneguda pel seu paper a Mamma mia. A Cartas a Julieta, Seyfried interpreta a Sophie Hall, una aspirant a escriptora d'una revista, que juntament amb la seva parella, en Víctor, interpretat per Gael García Bernal, vola des de Nova York fins a Itàlia per viure quelcom de romanç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.