'Jugant amb Molière' s'estrena al Romea amb gran presència santcugatenca


  • Comparteix:

Cartell de la representació

Cartell de la representació

Els actors santcugatencs Jaume Pla, Xavier Tor i Carla Mercader estrenen avui al Romea de Barcelona l'obra 'Jugant amb Molière'. El muntatge, que es va poder veure l'any passat al Teatre la Unió de la nostra ciutat, és el comiat dels escenaris del director Esteve Polls després de 65 anys de carrera.

El 'Jugant amb Molière' d'Esteve Polls és una adaptació del text de Juan Antonio Castro 'Me huele a cuerno quemado'. L'espectacle es va estrenar l'any 2005 al Mercat de les Flors i quatre anys després va començar a girar per Catalunya, arribant el març de l'any passat al Teatre la Unió amb un repartiment amb molta presència santcugatenca. Al Romea de Barcelona, on es podrà veure fins el 24 d'octubre, el muntatge arriba amb tres actors de la nostra ciutat, Jaume Pla, Xavier Tor i Carla Mercader.

Esteve Polls destaca la qualitat del text, en una obra que qualifica de 'teatre autèntic'.

Esteve Polls

És un text molt divertit i molt explícit, amb un gran impacte per a l'espectador. És teatre autèntic.


'Jugant amb Molière' és una comèdia que reuneix a l'escenari diversos autors de les obres del dramaturg francès que interactuen entre ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.