Un espot rodat a l'escola de dansa Laura Esteve promociona la novel·la 'El puente invisible'


  • Comparteix:

Portada de la novel·la 'Un puente invisible'

Portada de la novel·la 'Un puente invisible'

Un anunci rodat a l'escola de dansa Laura Esteve promociona la novel·la 'El puente invisible', de Julie Orringer, publicada aquest divendres per Lumen. La ballarina santcugatenca Sònia Roma és la protagonista de l'espot, ambientat en el París de la segona Guerra Mundial.

La novel·la 'El puente invisible' explica una història d'amor en el context de la segona Guerra Mundial i de la persecució nazi de la població jueva. El protagonista, Andras, s'enamora a París d'una professora de ballet, una relació que l'acompanyarà durant la resta del seu periple vital. A l'espot enregistrat a l'escola de dansa Laura Esteve, que es pot veure a YouTube, la santcugatenca Sònia Roma encarna la ballarina de la història, i la seva coreografia dolça i suau es barreja amb imatges colpidores del context històric previ a la segona Guerra Mundial.

'El puente invisible', editat per Lumen, està a la venda a les llibreries des d'aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.