Una vintena de persones opten a formar part del cor de 'Pedra i Sang'


Temes relacionats

'Pedra i Sang' es renovarà pel seu 10è aniversari ( 4/oct/10)


  • Comparteix:

Prova de selecció del cor de 'Pedra i Sang'

Prova de selecció del cor de 'Pedra i Sang'

Un total de 20 homes, dones i infants de totes les edats han participat a les proves de selecció del cor de 'Pedra i Sang' d'enguany, que han clos aquest dissabte. Coincidint amb la celebració del 10è aniversari de les representacions a la ciutat, l'espectacle inclourà diverses novetats i un programa d'activitats complementàries.

L'obra es va estrenar per primera vegada el 25 de desembre del 2000. Per celebrar el seu 10è aniversari, hi haurà canvis tant en el vestuari com en el text i la música. Paral·lelament, es publicarà un llibre basat en l'obra i s'organitzarà una exposició amb la mateixa temàtica al Museu de Sant Cugat.

La directora escènica de l'obra, Dolors Vilarasau, ha fet un balanç positiu del càsting a Cugat.cat

Dolors Vilarasau

En aquests onze anys el cor no ha deixat de renovar-se. Aquest fet aporta dinamisme i fa que, any rere any, cada obra sigui diferent.



Dones de mitjana edat i adolescents han estat el gruix d'assistents a les audicions, on se'ls ha fet cantar cançons populars i fragments de la funció.



Així ho han explicat a Cugat.cat alguns dels participants.

Participants

He fet dos exercicis. / Jo no havia cantat mai i m'ho he passat molt bé. / Hem cantat fragments de 'Pedra i Sang'. A veure si tenim sort i ens seleccionen.




Els participants podran saber si han estat seleccionats dimecres vinent i serà dissabte quan començaran els assaigs per preparar l'obra que, com ja és tradició, s'estrenarà el dia de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.