Les novetats de la Festa del Monestir confirmen la implicació del barri


  • Comparteix:

L'aposta de l'Associació de Veïns del barri del Monestir en introduir noves activitats a la seva Festa Major ha tingut una bona resposta del públic. Així ho ha confirmat el gran nombre de participants en la primera desfilada de gossos que ha tingut lloc aquest dissabte als jardins de Sant Francesc. Les activitats tradicionals del matí també s'han fet un lloc a la programació com ara la botifarrada popular. Els jocs infantils i el vi d'honor han acabat de completar la jornada del segon dia de festa grossa.

El matí de dissabte ha concentrat gran part de les activitats de la festa major amb propostes per a tots els públics. Prop de 200 persones han passat al llarg del matí pels jardins de Sant Francesc per gaudir de la botifarrada popular i participar de la primera desfilada de gossos i del vi d'honor.

Tot i que la festa ha arribat avui al seu equador, el president de l'associació de veïns, Andrés Ares, ja ha avançat a Cugat.cat quina línia seguirà l'associació de cara a l'any vinent.

Andrés Ares

Ens centrarem en la joventut de Sant Cugat. Portarem nous grups musicals a diferents places del barri.


Diverses autoritats polítiques també han fet acte de presència aquest dissabte. L'alcalde, Lluís Recoder, ha felicitat l'associació de veïns per la seva implicació a la ciutat i la tasca que porten a terme al llarg de l'any.

Lluís Recoder

La festa del barri és una magnífica iniciativa. Aquesta associació és de les més participatives de la ciutat.




Diumenge, el barri del Monestir tancarà la seva festa grossa amb les tradicionals havaneres i el rom cremat a la plaça d'en Coll a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.