Jordi Jauset publica un nou llibre sobre la relació entre la música, el so i l'espiritualitat


Temes relacionats

Una trentena de persones assisteixen a la presentació del llibre de Jordi Jauset ( 4/feb/09)


  • Comparteix:

Portada del nou llibre de Jauset

Portada del nou llibre de Jauset

El doctor en Comunicació de la Ramon Llull, Jordi Jauset, ha publicat un nou llibre que relaciona la música i l'espiritualitat en la seva vessant terapèutica. 'Sonido, Música y Espiritualidad' és el títol d'aquest exemplar que, tot i estar escrit per a un públic genèric, va dirigit especialment a l'àmbit de la salut i les teràpies creatives com la musicoteràpia i la soteràpia.

L'autor del llibre, editat aquest 2010, ha remarcat que la música que li fa efecte a cada pacient sol ser la que més li agrada.

Jordi Jauset

Hi ha una resposta física però filtrada per la nostra experiència. Quan es fa tractament cal saber la història musical del pacient.









'Sonido, Música y Espiritualidad: un camino científico hacia la unidad' és, segons Jauset, un recull de les respostes personals que ha trobat a la simbiosi entre la música i la resposta física i emocional de l'ésser humà. Jauset ja va endinsar-se en aquesta temàtica al 2009 amb la publicació del llibre 'Música i neurociència: la musicoteràpia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.