La 'Red Social' i 'Didi Hollywood' estrenes aquesta setmana dels dos cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Imatge de la pel·lícual 'Pa negre'

Imatge de la pel·lícual 'Pa negre'

L'actriu espanyola Elsa Pataky torna aquesta setmana a les cartelleres santcugatenques amb un film de Bigas Luna, 'Didi Hollywood', que pretén seguir la línia temàtica que ha començat el director espanyol sobre les dones i l'èxit. Des d'Estats Units arriba 'La Red Social', un drama que explica la història d'un noi que crea una xarxa social, una gran revolució en el món de la comunicació. Totes dues pel·lícules es podran veure tant al Complex Yelmo com a Cinesa.

La coproducció catalana i francesa 'Pa negre' és una de les ofertes que es veuran a partir d'aquest divendres a Cinesa. 'Pa negre', del director català, Agustí Villaronga, està basada en el best seller d'Emili Teixidor i narra la història d'un nen que es troba sense pares després de la Guerra Civil espanyola a la Catalunya Rural. El repertori del film està encapçalat pels actors catalans Laia Marull i Sergi López.

Una altra nota espanyola de la setmana ve de la mà d'Ivana Baquero ('El laberinto del fauno') que comparteix repartiment amb Kevin Costner en un thriller basat en el relat 'Nocturnes' de John Connolly.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.