La versió de la Caputxeta de Javier Daulte provoca tota mena de reaccions al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una escena del muntatge al Teatre-Auditori

Una escena del muntatge al Teatre-Auditori

L'obra 'Tres dones i un llop', escrita per l'argentí Javier Daulte i dirigida per Carol López, ha generat tota mena de reaccions per part dels espectadors del Teatre-Auditori. Una part del públic ha valorat positivament la nova revisió del conte de 'La Caputxeta Vermella' que ofereix el muntatge, mentre que per alguns espectadors l'aposta és massa arriscada i poc interessant. Només hi ha hagut unanimitat a l'hora de valorar la gran feina que han desenvolupat els actors dalt de l'escenari. Mira l'espectacle a Cugat tv

A 'Tres dones i un llop', els personatges són els mateixos que els del conte, però la història ha evolucionat. L'obra se centra en els sentiments d'una jove que viu amb angoixa la malaltia que pateix la seva àvia. Un fet que l'obliga a acabar amb una relació d'amor que tot just començava.

L'actriu Amparo Moreno, que fa el paper de l'àvia en el muntatge, ha explicat a Cugat.cat quina és la reflexió que vol provocar aquesta comèdia.

Amparo Moreno

L'espectador veurà que hi ha gent que no sap estimar i que arriba a fer tonteries.


La resta del repartiment l'encapçalen Roger Coma, que fa el paper del llop; Mireia Aixalà, que és la caputxeta, i Carme Pla que encarna el paper de mare. El públic ha sortit encantat amb la feina feta pels actors, però a l'hora de valorar el muntatge les opinions han estat ben variades.

Públic

És distreta però m'esperava més. / L'he trobat una mica surrealista. / Molt bona, m'ha agradat molt. / M'ha agradat el treball dels actors. / No m'ha acabat de convéncer.








El muntatge es va estrenar l'abril passat a la sala Villarroel de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.