La música celta dels 'Nancy Whiskey' guanya el concurs 'Tria la teva música'


  • Comparteix:

Els carrers de Sant Cugat s'han omplert de música tradicional aquest diumenge en la 5a edició del concurs 'Tria la teva música'. El guanyador, escollit per votació popular, ha estat el grup de música celta tradicional 'Nancy Whiskey', que tornarà a tocar a la ciutat per les festes de Nadal. Fins a sis formacions s'han distribuït entre les places de Doctor Galtés fins a la del Rei per mostrar les seves millors cançons als santcugatencs.

Els carrers de Sant Cugat han estat l'escenari del circuit musical que han recorregut els santcugatencs buscant el grup que volien que tornés a tocar a la ciutat per Nadal. El cantant del grup guanyador, Víctor Velasco, ha explicat l'experiència de tocar al carrer.

Víctor Velasco

Aquí com que la gent va passant te l'has de guanyar ràpid. La veritat és que no hi ha tants llocs on tocar i és un escenari diferent i interessant.


Les Joventuts Musicals de Sant Cugat han tornat a organitzar el concurs per acostar el llenguatge musical a tothom i per donar suport al projecte d'educació musical de Petits Músics del Món a Malawi. Enguany, s'ha ofert una mostra de música tradicional catalana, irlandesa, cubana, sefardita, africana i afrocubana. El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marín, ha explicat quin és el criteri per a l'elecció de la temàtica.

Martí Marí

Quan ens plantegem la tria busquem estils de música poc representats o que puguin ser atractius i generar diversitat d'opcions.


Els veïns que han participat en la votació han rebut un regal i han entrat en el sorteig d'un dinar per a dues persones en un dels restaurants patrocinadors: A Cerveceria, Becte, Ca la Montse, Doña Oranda, El Ratpenat i Terra Dolça. Els guanyadors del sorteig i el grup més votat han estat anunciats durant el gran concert final que han compartit tots els participants, aquest cop, dalt d'un escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.