L'indie-pop s'imposa en el segon concert del 'Mou-te' amb el grup Panorâmica


  • Comparteix:

El gènere musical indie-pop ha envaït aquest divendres el Casal de Cultura de Mira-sol en el segon concert del cicle 'Mou-te'. El grup del maresme Panorâmica ha pujat dalt de l'escenari santcugatenc una quinzena de temes propis del seu últim treball. Les versions també han tingut cabuda en aquest concert que dóna pas a les tres properes cites musicals amb Albert Solà, DM Black i A Banda.

El grup Panorâmica ha estat el representant de la música de fora de Sant Cugat en la 4a edició del 'Mou-te'. Per a la seva posada en escena la formació musical, nascuda el 2008, ha escollit temes del seu segon treball 'Acrobacias en 16:9'. Després de dos anys de trajectòria, el grup també ha avançat alguns dels temes del seu tercer treball i ha versionat cançons conegudes pel gruix del públic.

Tot i que la resposta del públic ha estat tímida, el cantant del grup, Javi Gómez, s'ha mostrat satisfet pel caràcter del concert.

Javi González

Ha estat una nit especial, molt maca. Tots els grups estem molt contents per aquests concerts.





La propera cita del 'Mou-te' serà d'aquí dos divendres amb Albert Solà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.