El Festival de Poesia tanca la seva primera dècada amb força


  • Comparteix:

El Festival de Poesia aconsegueix millorar l'èxit de públic amb menys pressupost

El Festival de Poesia aconsegueix millorar l'èxit de públic amb menys pressupost

El Festival de Poesia de Sant Cugat ha tancat aquest diumenge la seva desena edició arrelant la seva influència a la ciutat. Tot i que la conjuntura actual ha obligat a reduir en un 30% la dotació econòmica destinada a la cita anual, l'àrea de Cultura del consistori ha assegurat que el balanç 'no pot ser millor'. L'organització conclou els 10 anys del Festival amb el repte d'ampliar l'oferta cultural i arribar cada vegada a un major nombre de públic.

Durant vuit dies, Sant Cugat ha tornat a omplir-se de versos, enguany destacant la figura i obra de Jordi Pere Cerdà. Els versos del poeta nascut a la Cerdanya han arribat, entre d'altres indrets locals, a les llibreries i biblioteques, diversos espais d'art i de restauració i teatres.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la bona rebuda de l'edició d'enguany, tot i la retallada en el pressupost destinat al Festival.

Xavier Escura

La retallada d'un 30% en el pressupost del Festival de Poesia ens ha fet ser imaginatius i el balanç no pot ser millor.



La voluntat ferma de continuïtat mou l'organització a plantejar-se de cara a properes edicions del festival l'ampliació de la seva oferta per tal d'arribar a més públic.

Ho explica el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo.

Oriol Izquierdo

Vull creure que serem capaços d'ampliar l'oferta del Festival per poder arribar a més gent.


Una de les iniciatives que han permès l'èxit de públic d'enguany ha estat el premi a la fidelitat dels santcugatencs. Els assistents que s'han apropat a un mínim de cinc propostes del Festival, han pogut rebre una samarreta commemorativa i un llibre dedicat per Jordi Pere Cerdà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.