Arrenca la 17a Mostra de Teatre de Valldoreix amb la mirada posada en la memòria històrica


  • Comparteix:

Representació de 'Jo vinc d'un altre temps'

Representació de 'Jo vinc d'un altre temps'

El Grup de Teatre Espiral ha pujat aquest diumenge a l'escenari de Valldoreix 'Jo vinc d'un altre temps' i 'Entre aigua i anís', dues obres de Ricard Creus que giren entorn la memòria històrica. Les dues peces han servit per arrencar la 17a Mostra de Teatre de Valldoreix, edició que serveix per commemorar el 20è aniversari del grup teatral valldoreixenc.

La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat l'argument que mou l'acció de 'Jo vinc d'un altre temps', escrita per Ricard Creus, que ha encetat aquesta nova edició de la mostra.

Trini Escrihuela

Un pescador recorda com va viure quan era petit la Guerra Civil a Barcelona. Hi han moments molt emotius.



Les representacions d'aquest diumenge han servit per encetar la celebració del 20è aniversari de la companyia. Escrihuela ha valorat així la trajectòria teatral del grup i la seva consolidació a Valldoreix.

Trini Escrihuela

Al principi, el públic era gairebé inexistent. Hem viscut com la gent ha anat venint a viure a Valldoreix.


'Platero y yo', l'estrena de 'La vida perdurable' i 'El naixement de Gorgona' seran les obres que el grup teatral pujarà a l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix al llarg dels propers caps de setmana. La mostra posarà el seu punt final amb 'El petit gran príncep', muntatge que la companyia va estrenar fa uns mesos al Teatre-Auditori de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.