Sanjosex, a la programació de novembre de l'espai Terra Dolça


Temes relacionats

La música catalana salta generacions per unir-se en un concert al Teatre-Auditori (17/mai/10)

El ritme pop-blues de Sanjosex omple la Casa de Cultura (19/abr/10)


  • Comparteix:

El cantautor Sanjosex actuarà al Terra Dolça a mitjans del mes vinent. El concert de l'artista de la Bisbal d'Empordà forma part d'un cicle d'actuacions musicals organitzat per l'espai santcugatenc per promoure joves cantautors dels Països Catalans. En paral·lel, les conferències sobre la independència de Catalunya centraran les propostes de novembre del Terra Dolça.

El responsable de l'espai Terra Dolça, Guim Pros, ha explicat a Cugat.cat que el concert de Sanjosex feia temps que estava pactat i que l'acolliran amb molta expectació. Pros explica quines són les pròximes iniciatives de l'espai.

Guim Pros

Ens agradaria fer un concert mensual amb joves cantautors per ajudar-los a donar-se a conèixer.









Terra Dolça també organitzarà aquest mes més activitats com ara un concurs de gintònics i titelles per a adults. A més, l'espai continuarà amb la seva línia d'organitzar conferències sobre la independència de Catalunya. Per exemple, l'últim dissabte del mes vinent tindrà lloc la xerrada amb l'historiador Toni Rico sobre els Països Catalans. Pros n'explica més detalls.

Guim Pros

Parlarà sobre els Països Catalans i posarà en qüestió el nom del país: a veure si hem de dir Catalunya o Països Catalans.




L'entrada per al concert de Sanjosex, que tindrà lloc el tercer dissabte de novembre, es podrà adquirir a partir de dimarts vinent per un preu de vuit euros. Si es compra el mateix dia de l'actuació l'entrada valdrà 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.