El cor infantil d'Aula de So participa diumenge en un concert per la pau a l'Auditori


  • Comparteix:

El Cor Infantil d'Aula de Só actua diumenge a l'Auditori Nacional de Catalunya dins el concert 'Veus per la pau' que organitza les fundacions Cultura de Paz i Brahma Kumaris. El conjunt santcugatenc interpretarà peces de gospel sota el títol de 'I nosaltres què? Els infants reivindiquem la nostra veu'. La vetllada, que forma part dels actes associats al Fòrum Universal de las Cultures - Barcelona 2004, comptarà, entre d'altres, amb la presència del premi Nobel de la Pau Federico Mayor Zaragoza.

Llençar un crit a favor la pau i la solidaritat és l'objectiu d'aquest concert que compta amb la participació de diversos col.lectius i ONG com Creu Roja. Tampoc hi faltaran el president de la fundació organitzadora Cultura de Paz, Federico Mayor Zarzagoza, ni artistes de renom com l'actriu Montse Guallar.

El Cor Infantil Sant Cugat també tindrà el seu espai en el concert, que tindrà lloc a l'Auditori. La directora del conjunt, Elisenda Carrasco, s'ha mostrat molt satisfeta d'actuar en un recinte d'aquestes característiques:

Elisenda Carrasco

Estem molt contents de participar en aquesta iniciativa en què col.laboren tantes entitats


Una trentena de nens i joves, d'entre 9 i 15 anys, integren el Cor Infantil Sant Cugat de l'associació musical Aula de So. 'Sun children' o 'Him to freedom' són alguns dels temes que interpretarà el cor. Elisenda Carrasco ens dóna més detalls del repertori:

Elisenda Carrasco

És una música lleugera, un cant a la llibertat molt espiritual


El concert 'Veus per la pau' tindrà lloc diumenge a 2 quarts de 7 a l'Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.