Quimi Portet, mestre de cerimònies del Campus Rock, que compleix 10 anys


  • Comparteix:

El Campus Rock arriba aquest cap de setmana a la seva 4a edició a Sant Cugat

El Campus Rock arriba aquest cap de setmana a la seva 4a edició a Sant Cugat

El Campus Rock aterra avui a Sant Cugat amb la celebració del seu desè aniversari i el taller de Quimi Portet com a plats forts. Fins diumenge, una trentena de joves músics es reuniran al Casal de Cultura de Mira-sol per fer tallers i assajos que culminaran amb el concert final, que tindrà lloc a la plaça del Rei.

Les activitats comencen avui amb la formació dels primers combos i el taller 'Bateria per a no bateries', a càrrec del músic Toni Pagès, que abordarà aspectes com la comunicació entre els bateries i els altres components del grup.

A partir de les nou del vespre tindrà lloc un dels plats destacats, el sopar i jam session de celebració del desè aniversari del Campus Rock. Aquest esdeveniment és obert a tothom i l'entrada té un preu de 10 euros. Hi participaran professors, alumnes, exalumnes i amics del Campus Rock.

El professor santcugatenc del Campus Rock, Joan-Pau Chaves, detaca la relació entre alumnes i professors que s'agafa en aquesta estada.

Joan-Pau Chaves

En el Campus s'aconsegueix un rol que en les escoles no s'aconsegueix. A part de les classes compartim àpats i projectes.


Dissabte al matí se seguirà treballant amb els combos per preparar el repertori del concert final. El plat fort arribarà a les quatre de la tarda amb el taller de composició de cançons a càrrec del cantautor Quimi Portet.

El professor del Campus Rock, Toni Xuclà, explica per què han escollit la presència de Quimi Portet en el desè aniversari del Campus Rock.

Toni Xuclà

L'activitat més emblemàtica és la del Quimi Portet. En Quimi va fer el primer taller al primer campus. És un luxe tenir-lo com a cap de cartell.


Dissabte a la nit tindrà lloc un concert intern on els alumnes faran un primer assaig de les cançons que interpretaran diumenge en el concert final.

Diumenge, els alumnes destinaran els esforços a repassar i polir el repertori del concert final, que tindrà lloc a les set de la tarda a la plaça del Rei. Aquesta actuació és oberta a tots els santcugatencs que podran comprovar els resultats de tres dies intensos de feina i aprenentatge musical dels alumnes del Campus Rock.

Els professors del Campus Rock en aquesta edició, entre els quals hi ha el teclista santcugatenc Joan-Pau Chaves, són components de grups com Els Pets, Lax'n'Busto i Menaix a Truà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.