L'EMD es compromet a augmentar el nombre de pel·lícules en català en la propera edició


  • Comparteix:

El senyor dels anells ha estat un dels títols projectats en català

El senyor dels anells ha estat un dels títols projectats en català

L'Entitat Municipal de Descentralitzada de Valldoreix ha assegurat que la propera edició del cicle de cinema a la fresca tindrà més pel.lícules en català. D'aquesta manera, l'EMD vol calmar les crítiques de les JERC per la poca presència de films en català en una edició que ha estat la més exitosa amb una participació de nou mil persones.

No és la primera vegada que les JERC es queixen del reduït nombre de pel·lícules en català en les projeccions de cinema a la fresca. La formació pensa que el nombre de títols en català segueix sent insuficient tot i que en aquesta edició, s'han projectat més pel.lícules en català que l'any passat.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, ha deixat clar que la Candidatura de Progrés va tenir poc marge de temps per canviar la cartellera confeccionada per l'anterior equip de govern:

Josep Casadellà

Quan vam arribar ja estaven contractades gairebé totes les pel.lícules


Casadellà també ha afirmat que la següent edició del cicle de cinema a la fresca tindrà més films en català, sempre i quan es tracti de propostes de qualitat.

Pel que fa al funcionament de l'edició d'aquest estiu, Casadellà ha remarcat que cada sessió ha comptat amb una participació mitjana de mil persones. El vocal de Serveis Personals ha explicat els motius d'aquest èxit:

Josep Casadellà

Els factors clau han estat la qualitat i la gratuïtat de les projeccions


El cicle de cinema a la fresca de Valldoreix va projectar un total de 9 llargmetratges, entre ells 'Chicago' i 'El Senyor dels Anells'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.