La manca d'assistència obliga a suspendre l'itinerari guiat més popular de la ciutat


  • Comparteix:

El campanar del Monestir

El campanar del Monestir

La visita al campanar, l'església i el claustre del Monestir, que havia de tenir lloc aquest dissabte, s'ha suspès per manca d'assistència. L'amenaça de pluja i la coincidència amb el pont de Tots Sants han fet minvar la participació a l'activitat, emmarcada en el programa d'itineraris guiats per la ciutat. Els organitzadors esperen recuperar la normalitat en la pròxima i última sessió de l'any.

Segons els responsables de la iniciativa, que forma part dels 'Itineraris guiats per Sant Cugat 2010', es tracta d'una activitat que acostuma a tenir bastants participants. Prova d'això és que enguany s'han estrenat dues noves visites, l'una sobre el palau abacial i l'altre sobre el costumari de Sant Cugat, que s'han afegit a les sessions tradicionals.

Així ho ha explicat una de les guies de l'activitat, Mercè Andrés.

Mercè Andrés

Normalment s'hi apunta molta gent. De vegades, fins i tot hem hagut de formar dos grups per pujar al campanar.


Una de les informadores de l'oficina de Turisme, Sara Cortés, ha especificat el tipus de visites que s'ofereixen durant l'any.

Sara Cortés

Enguany oferim la visita del campanar, la de del Monestir de nit, la de la zona modernista i les novetats del palau abacial i del costumari.







Els santcugatencs que vulguin visitar el campanar tindran una última oportunitat enguany el segon dissabte de novembre. La iniciativa es reprendrà a l'abril amb les activitats habituals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.