Campus Rock tanca dècada amb una generació de músics més jove, formada i disciplinada


Temes relacionats

El Campus Rock 2010 arriba al seu equador consolidat com a plataforma per a nous talents (30/oct/10)

Quimi Portet, mestre de cerimònies del 10è aniversari del Campus rock (29/oct/10)


  • Comparteix:

El concert final a la plaça del Rei

El concert final a la plaça del Rei

La plataforma per a joves talents de la música catalana Campus Rock apostarà en les properes edicions per les classes especialitzades en composició. Ho ha manifestat el director de l'esdeveniment, Toni Xuclà, que percep que els alumnes estan millor formats i més interessats en la creació musical. El Campus Rock ha tancat la seva desena edició aquest diumenge amb un increment de participació que supera el 10%.

Es tanquen deu anys de Campus Rock. La iniciativa compleix una dècada consolidada com a plataforma de contacte per a joves músics i com a esdeveniment especialitzat ple de consells pràctics de professionals de referència. Almenys així ho percep el seu director, Toni Xuclà, que no defuig dels canvis. Xuclà celebra que, gràcies a les xarxes socials, el Campus ja no hi entén de cloendes i el contacte és constant. Parla també d'una generació més precoç i millor formada.

Toni Xuclà

Es nota més nivell, més talent i gent més madura. Això fa que es treballi molt ràpid dins del nivell de diversió que el campus implica.


El campus ha reunit 26 alumnes, un 10% més respecte l'edició anterior. Gràcies a les subvencions municipals i autonòmiques, el preu del curs s'ha estabilitzat en els 85 euros. Els santcugatencs, que gaudeixen d'un descompte en la matrícula, han comportat més de la meitat dels alumnes inscrits. De la seva part, el casal de Mira-sol s'ha estrenat com a seu de la trobada musical.

El Campus Rock 2010 ha ofert tallers, assajos i sopars que han acabat amb un concert aquest diumenge a la plaça del Rei. Una actuació final amb versions de grans cançons de signatura catalana, però també amb música composada pels propis alumnes. Per alguns, la seva estrena davant del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.