El Teatre-Auditori recupera la tradició de representar 'Don Juan Tenorio' per Tots Sants


  • Comparteix:

Moment de la representació

Moment de la representació

El Teatre-Auditori recupera la tradició de representar 'Don Juan Tenorio' per Tots Sants amb una lectura dramatitzada aquest dilluns de la mà de 18 actors. L'obra, que es representa per segona vegada a la ciutat, comptarà amb la participació dels santcugatencs Joan Berlanga, Carles Martínez i Jaume Pla, entre d'altres.

La història d'amor entre el protagonista, que encarna l'actor Pere Arquillué, i la novícia Doña Inés puja a l'escenari del Teatre-Auditori amb l'objectiu de recuperar la tradició de representar l'obra en l'època de Tots Sants. Aquesta tradició té a veure amb una escena de l'obra on Don Juan visita el panteó d'un cementiri.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat la voluntat de l'equipament i de l'Ajuntament de col·laborar amb els projectes de la Fundació Romea.

Pep Tugues

La voluntat és col·laborar amb projectes de la fundació i enriquir la programació del Teatre-Auditori.


Els santcugatencs Joan Berlanga, Carles Martínez, Mario Fernández i Jaume Pla se sumen a la iniciativa i formen part del repartiment de l'obra, que està dirigida per Carles Canut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.