Un conte de 'Pedra i Sang' per als més petits de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'associació d'Amics de Pedra i Sang ha presentat aquest dissabte la versió en conte de l'obra per acostar-la als més petits. La presentació ha consistit en la lectura del text a càrrec de dos actors de la producció teatral en el Claustre del Monestir. L'associació commemorarà el seu 10è aniversari amb més activitats com un cicle de cinema medieval, una exposició dels deu anys i una cantata.

Joan Berlanga i Martina Pérez han estat els actors de l'obra encarregats de llegir la història de l'assassinat de l'Abat Biure a mans del comte Berenguer IV. L'autor del conte, que ha de servir per fer arribar la història als més menuts, és Josep Marià Jaumà i ha estat il·lustrat per Ignasi Bassó. La directora del muntatge de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, ha explicat la significació que té aquesta història per a Sant Cugat.

Dolors Vilarasau

Les llegendes que va generar i la resposta que tenen les representacions demostren que 'Pedra i Sang' és un fet identitari santcugatenc.


La presentació està emmarcada en la celebració del 10è aniversari de l'entitat, que té planejades altres activitats per a l'ocasió com cicles de cinema medieval i exposicions de la història de les representacions. L'associació també compta amb una paradeta a la plaça d'Octavià durant la Festa de Tardor.

Els assistents a l'acte han pogut adquirir un exemplar del llibre per 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.