Lloll Bertran i Joan Pera demostren un cop més el seu art còmic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Lloll Bertran i Joan Pera, en un moment de la representació

Lloll Bertran i Joan Pera, en un moment de la representació

Prop de 600 espectadors han gaudit aquest diumenge al vespre de l'humor de Joan Pera i Lloll Bertran a la comèdia de Ray Cooney 'La doble vida d'en John', representada al Teatre-Auditori. Els moments humorístics derivats de l'angoixa del protagonista per amagar la seva vida amorosa a les seves dues famílies centren el muntatge dirigit per Àngel Llàcer. Mira l'espectacle a Cugat tv

La representació gira entorn el taxista John Smith, interpretat per Joan Pera, que aconsegueix matenir i conviure durant 18 anys amb dues famílies a diferents ciutats. La seva tranquil·litat canvia radicalment quan els seus dos fills adolescents es coneixen a través de la xarxa. L'enginy d'en John per continuar amagant la seva vida paral·lela genera una comicitat que els espectadors santcugatencs han rebut omplint de riures el Teatre-Auditori.

L'actor protagonista, Joan Pera, ha explicat la importància de la comunicació amb el públic com a clau de l'èxit del muntatge.

Joan Pera

Hi ha un sinceritat real en la nostra interpretació que el públic rep i valora. Aquest és el secret del nostre èxit.




Lloll Bertran i Rosa Serra han estat les encarregades d'interpretar les dones del taxista britànic. La trama es completa, entre d'altres personatges, amb Stanley Gardner, encarnat per David Verdaguer, que ajudarà en John en la seva enganyifa.

Lloll Bertran i Joan Pera han definit així l'inesperat final de l'obra.

Joan Pera i Lloll Bertran

És molt sorprenent i fa gràcia. Als finals dels muntatges han d'haver-hi batecs i aqui n'hi han dos.





L'arribada del muntatge a Sant Cugat ha obtingut una bona resposta per part del públic santcugatenc, que ha omplert un total de 580 butaques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.