El projecte 'Dansa a les escoles', finalista dels Premis Dansacat 2010


  • Comparteix:

'Dansa a les escoles' acosta la dansa als més petits

'Dansa a les escoles' acosta la dansa als més petits

El projecte 'Dansa a les escoles', que acosta la dansa als centres educatius de Sant Cugat, és finalista dels Premis Dansacat 2010. La iniciativa, impulsada per la cofundadora de la companyia local Nats Nus, Clàudia Moreso, ha estat reconeguda per fomentar la dansa a les escoles i per crear nous públics per a aquesta disciplina. 9 escoles públiques han participat d'aquest projecte engegat al municipi al llarg de tres anys.

El projecte 'Dansa a les escoles' va néixer l'any 2006 de la mà de Clàudia Moreso amb l'objectiu de normalitzar la dansa com a opció d’oci cultural i per difondre-la com a eina educativa. Els Premis Dansacat, que celebren enguany la segona edició, han reconegut la iniciativa perquè fomenta la dansa a les escoles a través de professionals, que ensenyen als alumnes a treballar el ritme, la dinàmica i les relacions amb els companys mitjançant el ball.

La impulsora del projecte, Clàudia Moreso, s'ha mostrat satisfeta per la seva nominació.

Claudia Moreso

El premi és un estímul per seguir treballant. Tot i que no guanyem el fet d'estar nominat ja és molt.


Els Premis Dansacat estan organitzats per l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i estan dotats amb 1.000 euros i una escultura de l'artista Andreu Bresca. Els altres finalistes de l'edició d'enguany són l'Associació Sudansa i l'Associació Artística Trans. Els guanyadors s'elegiran per votació popular a través del web de Dansacat i es donaran a conèixer el 15 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.