Miquel Ortega, primer premi TOT Fotportada


  • Comparteix:

El primer premi del 13è Concurs fotogràfic TOT Fotoportada de la categoria Estiu se l'ha endut Miquel Ortega amb la fotografia 'A refrescar-se!'. En aquesta edició, el certamen ha afegit la categoria de Benestar, que ha premiat Marc Torres amb la imatge 'Porta a la tranquil·litat' i la categoria de Festa Major en la qual s'ha distingit Miquel Frades per la imatge 'A cobert!'. Més de 250 persones han assistit a l'acte de lliurament dels guardons, que ha tingut lloc a la sala d'actes de la Casa de Cultura. El miler d'instantànies participants s'exposen a la sala d'exposicions del mateix equipament municipal.

El director del setmanari 'Tot Sant Cugat', Josep Maria Vallès, ha valorat així la 13a edició de la mostra.

Josep Maria Vallès

Estem molt contents perquè s'ha mantingut la participació en un miler de fotografies. En menys de vuit mesos hem fet dues edicions.


Aquesta és la segona edició del concurs que s'ha fet durant aquest any. Des del Tot Sant Cugat es destaca la participació de 2.000 instantànies durant el 2010. Aquesta vegada, però, l'organització ha introduït dues noves categories al certamen: la de Benestar i la de Festa Major, que han tingut una participació d'un centenar de fotografies cadascuna. La categoria d'Estiu ha mantingut les 800 imatges concursants.

El segon Premi d'Estiu ha reconegut la imatge 'La luz del Vaticano' de Cristina Montosa, i el tercer guardó ha anat a parar a mans de Simonetta Pegolo per la fotografia 'Que el camí fa pujada i me'n vaig a peu'.

Vallès també ha destacat que tot el jurat està format per fotògrafs locals professionals com Carles Cabanas, Robert Ramos, Jordi Garcia i Paco Rueda, entre altres. Els tinents d'alcalde de Territori i de Cultura han assistit a l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.