Un 'Rigoletto' contemporani captiva els espectadors del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Escena de l'obra

Escena de l'obra

La interpretació de l'artista Saioa Hernández en l'obra 'Rigoletto' ha encisat aquest divendres els espectadors del Teatre-Auditori amb una actuació brillant marcada pel virtuosisme en les àries de la soprano. Els Amics de l'Òpera de Sabadell han transportat el drama passional i ple d'enganys de 'Rigoletto' a l'època contemporània amb una escenificació complexa i variada que ha arrencat els aplaudiments d'un públic impressionat i satisfet. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La història d'amor entre el Duc de Màntua i Gilda, la filla del bufó Rigoletto, ha arribat a Sant Cugat de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. El Teatre-Auditori ha estat l'escenari d'un 'Rigoletto' contemporani marcat per la combinació de riquesa melòdica i força dramàtica amb un vestuari i una escenografia típics de l'època actual.

El director d'orquestra, Elio Orciuolo, ha descrit així les qualitats de l'òpera de Verdi. Són declaracions a Cugat.cat.

Elio Orciuolo

Els personatges resulten molt ben caracteritzats en un conjunt de la música i la paraula. La paraula crea 'la tinta' de Verdi.



L'espectacle ha tingut molt bona acceptació entre els santcugatencs, que s'han mostrat entusiasmats amb les interpretacions artístiques.

Espectadors

Ho fan molt bé. Són òperes amb harmonia. / És una escenografia discreta que canvia el 'Rigoletto'.




L'obra, que es troba dins el 23è Cicle d'Òpera a Catalunya, va estrenar-se a l'octubre a Sabadell, on va rebre molt bones crítiques i ja ha passat per Manresa, Granollers i Vic, entre d'altres teatres del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.