L'EMD de Valldoreix presenta el seu nou escut obra de Juan José Cortés


  • Comparteix:

L'Entitat Municipal Descentralitzada ha aprovat de forma inicial la creació d'un nou escut, ja que l'actual no reuneix els requisits que estipula la llei heràldica. La proposta, disseny de l'historiador local Juan José Cortés, és una reproducció del Castell de Canals que romandrà en exposició pública fins novembre.

L'actual escut de Valldoreix va néixer a partir d'un concurs d'idees que es va fer a l'escola Ferran i Clua l'any 1979. Des de llavors, l'entitat municipal ha lluït aquest escut, malgrat que presenta unes característiques que no es contemplen a la llei heràldica.

El Castell de Canals és el símbol del nou escut que proposa l'EMD. L'entitat ha anunciat que no s'obrirà cap procés de participació perquè els ciutadans decideixin si s'accepta la proposta. El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha dit que remarcat el fet que aquest escut arribi de la mà del nou govern de l'EMD:

Josep Casadellà

Amb aquest escut és com si el govern de Valldoreix iniciés una nova etapa


Per la seva banda, la presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha tingut paraules de reconeixement per l'escut que ha estat vigent fins ara:

Montse Turu

El fet que ara aprovem un nou escut no desmereix el que van consensuar els veïns al Ferran i Clua


La proposta de l'EMD, que estarà en exposició pública fins novembre, també contempla la creació d'una nova bandera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.