La participació al 9è Festival de Teatre de Mira-sol pateix el canvi de dates


  • Comparteix:

La 9a edició del Festival de Teatre de Mira-sol ha patit una davallada de públic en totes les representacions i activitats de la seva graella. L'organització ha atribuït aquest fet al canvi de data de la iniciativa cultural, que fins ara s'ha desenvolupat durant el març. Tot i així, la companyia Mira-sol Teatre ha expressat la seva voluntat de continuar treballant per apropar el teatre al districte.

Mira-sol s'ha omplert aquest cap de setmana de teatre, tot i que no ho han fet les butaques del remodelat equipament del Casal Cultural del districte. D'un aforament normal d'un centenar de persones, les actuacions d'enguany no han superat la cinquantena, exceptuant l'obra 'El Papa i la Bruixa', que va obrir el cicle.

El membre de Mira-sol Teatre Pep Miramunt ha subratllat la confiança que té en el seu producte, tot i no haver aconseguit l'èxit esperat.

Pep Miramunt

La relació qualitat-preu era molt bona enguany.


Les companyies Lolita Corina, Anna Roca i Teatre de Guerrilla han estat les convidades a participar en el festival. Aquesta darrera formació ha portat a l'escenari del districte la seva darrera producció, 'El xarlatan', representació que ha servit per tancar un dels festivals menys participatius, tot i la seva consolidació al districte.

Miramunt ha atribuit la davallada de públic al canvi de data del Festival de Teatre del març al novembre.

Pep Miramunt

Ens faria il·lusió de cara a l'any vinent recuperar les dates del Festival de Teatre.




El 9è festival de Teatre de Mira-sol ha tancat aquest diumenge l'edició d'enguany, que ha comptat amb tres dies de tallers centrats en les arts escèniques i representacions familiars i humorístiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.