Valldoreix entrega aquesta nit el Premi Literari 2010


Temes relacionats

Ja es coneixen els guanyadors del Premi Literari de Valldoreix 2010 (30/set/10)


  • Comparteix:

Adolf va elaborar aquest 'ex-libris' per al Premi Literari del 2008

Adolf va elaborar aquest 'ex-libris' per al Premi Literari del 2008

El Premi Literari de Valldoreix 2010 s'entrega aquest divendres en un sopar commemoratiu. L'alacantí Manel Roig ha guanyat a la categoria d'adults amb l'obra 'Els pollastres també paguen'. El premi en la categoria juvenil se l'ha emportat la berguedana Ada Behncké amb el text '10.000 cascavells muts'. El sopar començarà a dos quarts de deu del vespre al restaurant del Club Esportiu Valldoreix.

El guanyador de la categoria adulta, Manel Roig s'ha emportat un premi de 2.000 euros. La seva obra, 'Els pollastres també paguen', està escrita en clau d'humor i explica el conflicte generacional entre una àvia i la seva néta. El guardó de la categoria juvenil, valorat en 1.000 euros, ha anat a parar a mans de l'Ada Behncké amb el text '10.000 cascavells muts'. Aquesta jove de 15 anys ha narrat la història d'un nen que entra a una casa abandonada i es troba amb una persona que passa per un mal moment.

La vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana, ha destacat la quantitat de participants i la qualitat de les obres presentades. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Veciana

Hi ha hagut uns 20 participants. Segons el jurat, els textos són de bona qualitat.




En la categoria d'adults també s'han atorgat tres accèssits. Els premiats són Màxim Rosés amb el conte 'Lliurament en mà', Josep Maria Morreras pel text 'Una trucada a la matinada', i Julián Barratxina amb l'obra 'Cançó per a piano'.

El sopar per commemorar els premiats començarà a dos quarts de deu del vespre al restaurant del Club Esportiu Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.