La dansa contemporània i la màgia del mag Lari, al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Mag Lari

Mag Lari

La màgia i la dansa protagonitzen les propostes del Teatre-Auditori per aquest cap de setmana. L'equipament municipal engega motors divendres amb el muntatge 'El salt de Nijinsky' de Trànsit Dansa i segueix dissabte i diumenge amb una doble sessió de l'espectacle 'Somriures i màgia', que reuneix els millors números del Mag Lari. Encara queden butaques buides per a les dues mostres, que tenen un preu de 22 euros.

'El salt de Nijinsky', dirigit per Maria Rovira, interpreta una coreografia que utilitza el salt com a joc, ritual, dansa i competició atlètica. Per aquest motiu, és molt important la qualitat tècnica dels intèrprets, que en aquest cas provenen del jazz modern, de la gimnàstica, l'atletisme, el clàssic i el contact. L'espectacle es basa en una fotografia del ballarí Nijinsky mentre fa un salt després que hagi hagut de deixar la seva carrera artística a causa de l'esquizofrènia.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, l'ha elevat a l'espectacle més rodó de Maria Rovira.

Pep Tugues

És un dels espectacles més rodons de Maria Rovira. Estèticament és molt precís, la gent a qui li agradi la dansa gaudirà molt.


El mag Lari és l'encarregat de portar la màgia a la ciutat durant el cap de setmana. Amb 'Somriures i màgia', el mag ha reunit els seus millors números i ha igualat la dosi de màgia i d'espectacle per fer un muntatge on el públic gaudeixi al màxim. La bona rebuda que el mag Lari sempre té a Sant Cugat fa que l'artista compari actuar a la ciutat amb 'jugar a casa' i que hagi accedit a fer una doble sessió.

Tugues també ha qualificat el muntatge del Mag Lari com el millor dels seus espectacles.

Pep Tugues

Veurem el millor del Mag Lari perquè ha agafat els millors números del seu repertori. És 50% espectacle i 50% màgia.


L'espectacle de dansa tindrà lloc divendres a les deu de la nit; la primera sessió del muntatge del Mag Lari serà dissabte a les sis de la tarda i la segona, diumenge a les set de la tarda. Les tres mostres tenen un preu de 22 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.