Sant Cugat participa en unes jornades de planificació cultural


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori participa en unes jornades de planificació cultural

El Teatre-Auditori participa en unes jornades de planificació cultural

El Teatre-Auditori dóna a conèixer les seves estratègies de planificació cultural en unes jornades de la Diputació de Barcelona. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explicarà en una conferència aquest dijous al Centre d'Estudis i Recursos Culturals de Barcelona l'experiència de la ciutat en matèries culturals. Tugues també ha subratllat la importància dels ajuntaments com a motor de la cultura catalana.

Pep Tugues ha explicat a Cugat.cat que cada ajuntament ha de tenir les seves estratègies i planificacions per desenvolupar la cultura i poder oferir una bona programació, amb l'ajuda d'altres institucions. Tot i això, segons Tugues, els consistoris han d'assumir la capacitat de crear i oferir la cultura.

A les jornades sobre planificació cultural hi participaran diverses ciutats. Tugues explica què exposarà en la seva conferència.

Pep Tugues

Intentarem explicar la nostra experiència per tal d'encarar els ajuntaments cap a una bona estratègia de planificació cultural.





El director del Teatre-Auditori també ha destacat el paper d'altres entitats culturals de la ciutat com a promotores de cultura a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.