Portes obertes al taller de l'artista valldoreixenca Salamonesco


  • Comparteix:

Mosaic amb obres de l'artista

Mosaic amb obres de l'artista

L'artista francesa Claudia Salamonesco, resident a Valldoreix, obre les portes del seu taller per donar a conèixer les seves pintures, dibuixos i gravats. Salamonesco ofereix al públic la possibilitat de veure i comentar les seves obres fora del circuit de galeries i exposicions oficials. Aquest divendres és el primer dia per visitar el taller.

Per primera vegada des de la seva arribada a Valldoreix, l'artista francesa permet l'entrada al seu taller. Claudia Salamonesco, que a França tenia per costum obrir les seves instal·lacions una vegada a l'any, ha decidit fer el mateix a la nostra ciutat.

En declaracions a Cugat.cat, l'artista valldoreixenca ha destacat que les portes obertes li permetran tenir contacte directe amb el públic.

Claudia Salamonesco

Les exposicions no et permeten veure el públic. Amb les portes obertes tindré la possibilitat de parlar amb ells.




L'artista aprofitarà les portes obertes del seu taller per oferir preus 'més atractius' per a totes les obres anteriors al 2007.


El taller de Claudia Salamonesco està situat al carrer de la Mata de Valldoreix i es pot visitar des d'aquest divendres fins dilluns i alguns dies de la tercera setmana de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.