Dissidència Sònica demana disculpes pels comentaris sobre Esther Salat


  • Comparteix:

Logotip de Dissidència Sònica

Logotip de Dissidència Sònica

Dissidència Sònica demana disculpes a la regidora de Joventut, Esther Salat, 'si s'ha sentit ofesa' pels comentaris que li dedicaven en l'últim comunicat del col·lectiu sobre la sala de concerts. La plataforma de músics locals lamenta no haver sabut transmetre correctament el seu missatge i afirma que la intenció no era faltar al respecte de ningú, sinó criticar les polítiques municipals dels últims 15 anys sobre la sala de concerts.

En un comunicat fet públic aquest dijous, Dissidència Sònica lamenta la polèmica generada i reclama que el debat no se centri en qüestions de forma sinó de contingut, i que s'abordin les necessitats que té la ciutat.

En el text inicial, publicat a l'espai 'Columna d'opinió' de Cugat.cat aquest dimecres, Dissidència Sònica feia un repàs cronològic de la seva posició en relació amb la demanda de la sala de concerts municipal i criticava que el model actual sigui 'de gestió privada i sense bucs d'assaig'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.