D.M.Black arriba aquest divendres a l'escenari del 'Mou-te'

El santcugatenc Maximiliano Ferreyra, conegut artísticament com a D.M.Black

Cultura

Publicat el 26/nov/10 per Maria Cusó

El raper D.M. Black actua aquest divendres al Casal de Cultura de Mira-sol en el que serà el penúltim concert del 'Mou-te'. L'actuació, emmarcada en la 4a edició del cicle de concerts que organitza Cugat.cat i l'Ajuntament, suposarà la presentació de D.M. Black davant el públic santcugatenc. Acústic de D.M. Black a Cugat tv

Maximiliano Ferreyra, conegut artísticament amb el sobrenom de D.M.Black, serà l'encarregat de donar la nota rap a l'edició del 'Mou-te' d'enguany en el concert d'aquest divendres al Casal de Mira-Sol.

Amb un estil molt proper al rap americà, i sense perdre les seves arrels argentines, D.M.Black aposta per les sensacions rítmiques com a punt fort de la seva proposta.

D.M.Black

El que més m'agrada és el hip-hop americà. Intento expressar el que sento. Del hip-hop m'agrada com sona, com entra per l'oïda.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El raper santcugatenc actuarà aquest divendres acompanyat de diversos col·laboradors, en el que serà el penúltim concert del cicle 'Mou-te'. A més, per a D.M.Black suposarà la primera actuació davant el públic santcugatenc.

D.M.Black

L'important és que el concert surti bé, ens ho passem bé i la gent encara s'ho passi millor que nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El concert començarà a les onze de la nit al Casal de Mira-sol i l'entrada és gratuïta.