Una exposició fotogràfica repassa els 10 anys de 'Pedra i Sang'


Temes relacionats

10 propostes per celebrar el desè aniversari de 'Pedra i Sang' (24/nov/10)


  • Comparteix:

El 10è aniversari de 'Pedra i Sang' se celebra també al Museu de Sant Cugat, amb una exposició temporal que documenta aquesta dècada amb fotografies i textos relacionats amb la gènesi, les representacions de l'obra i els aspectes històrics dels fets que explica. La mostra s'ha inaugurat aquest dijous davant una quarantena de persones i es podrà visitar fins el 2 de gener a l'equipament municipal.

La directora de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarassau, ha destacat que malgrat el pas dels anys, l'essència de l'obra continua sent la mateixa.

Dolors Vilarassau

Amb l'essència no ha canviat però sí que ho han fet les persones. Enguany tenim fills de participants de les primeres edicions.


La inauguració també ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha subratllat com aquesta obra s'ha convertit en tot un clàssic d'aquestes dates.

Xavier Escura

Molta gent ja ho considera una tradició que s'ha convertit en un clàssic.



Aquesta és una de les 10 activitats que els Amics de Pedra i Sang han organitzat per celebrar els 10 anys de les representacions de l'assassinat de l'Abat Biure. Un conte per a infants, tallers i projeccions de films són algunes de les altres propostes.

Les vuit sessions de 'Pedra i Sang' es faran a la sala capitular del Monestir entre el dia de Nadal i els Sants Innocents. L'entrada té un preu de 15 euros i abans de cada funció es farà una visita guiada pels racons on van succeir els fets, amb l'historiador Domènec Miquel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.