S'inauguren els Jardins de Llevant i la Creu Trencada


  • Comparteix:

Acte oficial d'inauguració de la Creu situada al darrere Monestir.

Acte oficial d'inauguració de la Creu situada al darrere Monestir.

Coincidint amb la celebració de la Diada , els santcugatencs han assistit a la inauguració dels Jardins de Llevant del Monestir i la Creu Trencada. La recuperació de l'espai esdevé una peça més dins el procés de remodelació del Monestir que realitza l'Ajuntament gràcies al patrocini empresarial.

Més de 500 persones han acudit a l'acte inaugural dels Jardins de Llevant i la Creu Trencada, ubicats a la part posterior del Monestir. Els santcugatencs han estrenat aquesta zona verda a la qual es pot accedir des del passeig Francesc Macià.

La creació d'aquest recinte suposa un pas més dins el projecte de rehabilitació i embelliment de l'entorn del Monestir que realitza el consistori. L'alcalde ha recordat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és convertit el monument en el buc insígnia de Sant Cugat. Un objectiu que s'està acomplint gràcies al suport empresarial:

Lluís Recoder

He trucat moltes portes i això ens ha permès remodelar bona part del Monestir i el seu entorn


Els jardins de Llevant estan coronats per la recuperada Creu Trencada. Aquest element, que data de l'any 1940, és una cessió del Club Muntanyenc, que tenia la creu en possessió des del 1969. El president de l'entitat, Narcís Castanyer, s'ha mostrat molt satisfet de lliurar a la ciutat una part del seu patrimoni:

Narcís Castanyer

Estem molt orgullosos d'entregar aquesta creu, que no hauria d'haver sortit mai del seu lloc


Els actes commoratius de l'Onze de Setembre s'han tancat amb l'actuació dels Castellers de Sant Cugat i l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.