El concert d'arpa de J.A. Domené reuneix 50 persones tot i coincidir amb dies festius


  • Comparteix:

José Antonio Domené i la seva arpa han captivat els 50 assitents al concert que l'artista ha ofert aquest diumenge, l'últim del cicle de concerts de música clàssica organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat (JMSC). L'organització s'ha mostrat satisfeta amb la resposta que ha tingut aquesta iniciativa i és per això que volen donar-li continuïtat. Domené, que ha ofert aquest concert a L'Aula Magna de l'Escola de música Victòria dels Àngels, demana un major interès per instruments com l'arpa.

Una cinquantena de persones han assistit a l'actuació de l'arpista murcià, l'última del cicle de música de cambra de les Joventuts Musicals de Sant Cugat. El president de l'associació, Martí Marín, s'ha mostrat satisfet amb el projecte.

Martí Marín

Els intèrprets són exepcionals, l'audiència s'ha consolidat i ha augmentat, som un referent a la ciutat en música de cambra.


José Antonio Domené ha triat per l'ocasió un repertori que ha fet un petit recorregut pels diferents estils de música d'arpa. D'aquesta manera, l'intèrpret ha apropat l'instrument al públic.

José Antonio Domené

Faig una crida a que la gent s'interessi per l'arpa, mai deixa indiferent. És un instrument bonic amb una sonoritat exepcional.


Les Joventuts Musicals de Sant Cugat celebraran el 2011 el seu desè aniversari amb els objectius de consolidar els seus concerts, concursos i projectes solidaris i d'incorporar més santcugatencs a l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.